Son Dakika Deprem

Android Deprem Uyarıları sistemi verilerine göre saat 1404de Afyonkarahisarda 48 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Bursa Ankara ve Eskişehirde de hissedildi.


Son Dakika Akdeniz De Art Arda Depremler Haber Galaxy Note Abd

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet.

Son dakika deprem. Yerin 12 kilometre derinliğindeki depremi hissedenler duygularını sosyal medyadan paylaştı. Depremin bölgede can ve mal kaybına yol açmadığı belirtildi. AFAD resmi internet sitesinde yer alan verilere göre Ege Denizi Muğlanın Datça ilçesi açıklarında saat 1901de 40 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla açıklarında saat 1216da bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 10 kilometre altında meydana. AFADtan alınan bilgiye göre Ege Denizinde Muğlanın Datça ilçesi açıklarında 5 büyüklüğünde deprem oldu.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak gösterilerek kullanılabilir. Son dakika deprem haberi. AFAD depremin büyüklüğünü 42 olarak açıkladı.

Son depremler haritası içerisine yeni bilgiler eklenmeye devam ediyor. Son dakika haber. Gefällt 9779 Mal 4 Personen sprechen darüber.

Türkiyede olan depremler en güncel ve son dakika Deprem gelişmeleri için NTVnin Deprem sayfasını ziyaret edin. Aktif fay hatlarının uzanış yönünde bulunan ülkemizde son dakika depremleri meydana geliyor. AFADdan gelen son dakika verilerine göre.

29072021-1645 Son dakika haberine göre Myanmarın kuzeyinde 55 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Ceylin Çağatay 6 Ağustos 2021 Son güncelleme. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak gösterilerek kullanılabilir.

Son dakika deprem haberi Ege Denizinin Datça açıklarından geldi. 29072021-1536 - Son Güncelleme. Son 1000 depreme kadar bugün ya da dün deprem oldu mu sorusunun cevabını Kandilli Rasathanesi ve AFADda bulabilirsiniz.

Son dakika deprem haberleri NTVde. Son dakika haberiEge Denizinde Muğlanın Datça ilçesi açıklarında 46 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğlada öğlen saatlerinde deprem meydana geldi.

Türkiyede 28 Ağustos günü koronavirüs nedeniyle 245 kişi vefat etti 17 bin 912 yeni vaka tespit edildi. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen ve Afyonkarahisarda da hissedilen 50 büyüklüğündeki deprem. Son dakika Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberi. DEPREM manşet muğla deprem son dakika. AFAD saat 1404te merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Muğlanın Datça ilçesi açıklarında 43 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Datçaya uzaklığı 4298 kilometre olarak. Saat 0954 sıralarında Vanın Saray ilçesinde 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi USGSmerkez üssü Swebonun 46 kilometre kuzeydoğusunda Mandalayın kuzeyi olan depremin büyüklüğünün 55 olduğunu açıkladı. Muğlada 42 büyüklüğünde deprem. AFADın yaptığı açıklamada depremin 1760 kilometre derinlikte meydana geldiği bildirildi.

Son depremler 30 Ağustos tarihinde meydana gelen sarsıntıları öğrenmek isteyen pek çok kişi tarafından. Ege Denizinde Datça açıklarında saat 0900da 40 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 875 km derinlikte meydana geldiği öğrenildi.

Afyon Son Dakika. Türkiye ve dünyadan son dakika. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı.

Deprem yerin 456 km derinlğinde gerçekleşti Yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de hissedildi.


Gundem Panosundaki Pin


Afad Son Dakika Duyurdu O Ilimizde Korkutan Deprem Iste Siddeti Ve Merkez Ussu Korku Merkez Gercekler


Son Dakika Akdeniz De 3 9 Siddetinde Deprem Iste Son Depremler Haber Gelin Olinda


Sondakika Haberleri Endonezya Da 7 3 Buyuklugunde Deprem Tsunami Uyaris Haber Haberler Sondakika Gundem Flasgelismeler Gundem S Tsunami Haber Komedi


Son Dakika Canakkale De Deprem Istanbul Da Da Hissedildi Istanbul Danca


Son Dakika Deprem Haberleri Siirt Deprem Ani Ilk Goruntuler Siirt Dep Batman Haber Youtube


Son Dakika Fotograf Gecmis Olsun Gelin


Son Dakika Haberi Afad Son Depremler Kandilli Son Depremler Deprem Mi Oldu Mus Ta Deprem 2021 Haber Macera Filmleri Abd


Gundem Panosundaki Pin


Nerminaytv Adli Kullanicinin Ilgimi Cekenler Panosundaki Pin Istanbul Bina


Son Dakika Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Oldu Yazar Olinda Haber


Aydin Da Deprem Haberi Son Dakika Aydin Haberleri Marti Ni Danca Bilgi


Son Dakika Deprem Karaman Da Hissedildi 2021 Tirlar Haber


Pin By Sevcan On Kiyafet Secenekleri Danger Sign Calm Novelty Sign


Son Dakika 6 3 Buyuklugunde Deprem Mutluluk Sozleri Tarihi Evler Gelin


Son Dakika Ankara Da Deprem Son Durum Butun Aciklamalar 2021 Ankara Deri Catlaklari Haber


Son Dakika Komsu Ulke Yunanistan In Baskenti Atina Yakinlarinda 5 1 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Dergi Kafasi Atina Yunanistan Dergi


Son Dakika Alanya Da Deprem Panigi Son Dakika Alanya Da Deprem Panigi Alanya Saat 16 42 De Depremle Sallandi Deprem Panige Yol A Alanya Haber Endonezya


Istanbul Da Deprem Buyuk Depremin Habercisi Mi Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Meteoroloji Haber Seyahat